Z1-Owners Club NorwayHovedsiden
Hvem er vi?
Album
Turer og treff

06.02.2017

Årsmøte 2017
Årsmøtet vil bli holdt på Lillestrøm lørdag 11. mars kl. 13.00. Dette er i forbindelse med mc-messa som er samme helg, så her kan man slå to fluer i en smekk!
Mere informasjon på facebook-gruppa

18.11 2014

NMCU
Etter avtale med NMCU vil medlemskap heretter bli håndtert direkte fra NMCU. Vårt klubbnummer er 253 og alle klubbfordeler gjelder fremdeles.
NMCUTurer Og Treff

Fra Noen av våre opplevelser sammen med gode venner.

Her vil du finne litt stoff fra noen av våre turer og treff.
5.desember 2010

Z-treff Shleswig Holstein 2010

Z1-treffet iShleswig Holstein i 2010 ble nok et kjempebra treff. Ikke minst var det hyggelig at vi ble flere som tok turen og hadde et minnerik helg.
Tyskerne kan dette med å arangere treff og er glade for å få besøk av oss utlendinger.Jeg har vært på flere av dem og det ser ut til at det kan bli en tradisjon å få med seg et par treff hver sommer.
Formann Frank ble med meg til Warstein sør-vest for Hannover i mai, og til Shleswig dro vi 7 stykker dette året, og Eskil kom overraskende på lørdag ettermiddag. Ikke redd for å kjøre langt alene den karen. Tipper flere av dem som var med i år blir med på flere treff i årene som kommer.
Neste år er for min del treffet i Warstein bestemt, og jeg tror Treffet i Hannover som bytter med gutta i Shleswig annet hvert år også kommer til å bli besøkt. Warstein er første helga i juni, og Hannover er 2 uker etter vårt eget jubileunstreff.
Om noen har lyst til å bli med så gi meg beskjed, jeg kommer til å bestille ferger litt utpå nyåret.

Ole Bjørn

Her er noen bilder fra Shleswig.

29. juni 2009

Z1-treff Blaker 2009

Z1-treffet 2009 på Blaker er vel overstått. Dette var vårt 18. treff i rekka, og var godt besøkt av Z1-sykler fra inn og utland. Det var 67 registrerte på treffet, men endel av dem som var innom fikk nok ikke registrert seg, for særlig lørdag var det nok flere på plassen.
Årets mest eksklusive besøk var nok engelske Mr. Donaldson, han kom til treffet via fergen Dover-Calais, en liten svipptur til Nordkapp, og så til Blaker for å være med på treff. Ca. 8000 kjørte kilometer står det respekt av !! Hjemturen skulle gå via Sverige-Danmark-Tyskland-Frankrike, og hjem med fergen fra Calais igjen.
Sverige var representert med 7-8 sykler, og Danmark med 2-3. Det er veldig hyggelig å få besøk av utenlandske venner.

Været var fantastisk som det ofte er på Blaker når vi arrangerer treff. Hele uken før bygget det seg opp til maksvær for helga og folk koste seg i sola med god mat ogg godt drikke. Fredag kveld kom det hele tiden rullende inn sykler fra fjern og nær, tror den siste kom i 9-tiden. Festen var i gang og holdt på utover natten og morgenkvisten.
Lørdag var det fellestur med en sving innom våre gode venner på MC-Partner. Øyvind og Espen stiller alltid opp for Z1-klubben og deres medlemmer. For de som ikke har vært der, ta en tur og ta en titt, de har masse godis av nytt og brukt til våre kjære historiske Z1-sykler.
Etter felesturen var det "Line-up", utstilling av alle sykler og kåring av vinnere i forskjellige klasser. Mer om dette kommer litt senere med bilder av vinnende sykler, og deres eiere.


15. mars 2009

Ny sesong for døren

En ny sesong nærmer seg, og våre gode gamle Z1-sykler står i garasjer og stuer og lengter etter bar asfalt.
Z1-klubben ønsker sine medlemmer en fin vår med hurtig snøsmelting og travle dager med klargjøring og service, slik at "jernet" er klart i tide.

I år er det tid for treff på Blaker igjen, og siden det er to tre år siden sist håper vi det kommer ekstra mye besøk. Det har vært litt kontakt med venner i Danmark og Tyskland, så vi håper det kommer noen derfra.

Det er en tur under planlegging til treff i Tyskland, nærmere bestemt "Warsteiner-treffen", 22.-24. mai. Dette blir en fin anledning til å reklamere for vårt eget treff, og det hadde vært gøy om så mange som mulig blir med på tysklandstur.
22. Februar 2009

Z1-treff 2008


Bilde fra vårt 17. Internasjonale Z1-treff 2008
Treffet ble arrangert mellom Molde og Kristiansund
Bli medlem!

Ønsker du å være med i klubben vår? Registrer deg her så tar vi kontakt med deg.

Adresseendring!

Eksisterende medlemmer kan foreta adresseendring her.

Copyright © 2005-2009 Z1OCN. Kontakt: Siteadmin